tiistai 9. syyskuuta 2014

Herkkutatteja, hirvikärpäsiä, Mielensäpahoittajaa ja melontaa...

Nyt on mökkisaunaa maalailtu ja kiuas on paikoillaan, koesaunottu ja hyväksi havaittu. Uskomattomat upeita (syys?)päiviä on saanut viettää. Lämpöä parikymmentä astetta ja ylikin, juuri nyt kaiken kruunaa täysikuu.
Sunnuntaina olin melomassa auringonlaskun aikaan. Yhtä kaunista kuin heinäkuun mainostetun superkuun aikaan, yhtä lämmintä...aurinko vain laski ihan eri paikkaan. Kuu oli jo korkealla auringon laskiessa. Samaan kuvaanhan niitä ei saa.
Herkkutatteja ja muitakin tatteja ja kanttarelleja on löytynyt lenkkireissuilla ihan kotitarpeiksi. Hirvikärpäsiä riittää! Ihan vain tavallisella koiralenkillä niitä saa kaivaa hiuksistaan monta. Kummallista, että koirat eivät ainakaan näyttäisi niistä vaivautuvan.  On ihan sama, lenkkeileekö metsässä vai kylätiellä, hirvikärpässaldo on melko sama. Hirviäkin tosin olen nähnyt mökkipellolla usein.
Perjantaina kävin Ikaalisissa katsomassa Mielensäpahoittaja-leffan, oli ihan ensi-ilta. Ihan katsottava, mutta jotenkin odotin enemmän. Paljon oli väkeä paikalla ja yleisö eli mukana. Puunkaatokohtaus tuntui iskevän maalaiskaupungin katsojakaartiin. Kuka nyt ei olisi omasta pihastaan puuta kaatanut...:)
Lauantaina oli lavatanssikauden päättäjäiset, viimeiset pyörähdykset perinteisissä ympyröissä.
Tänään sitten hain taas Herra Töpösen hoitoon. Samalla reissulla Ruovedellä yritin vähän kohennella tökkivää tietokonetta, huonolla menestyksellä tietenkin. Varmuuskopionnin rouskutus kesti ikuisuuden, oli pakko keskeyttää ja lähteä Ikaalisiin. Ei tullut koneeseen kohennusta tällä kerralla.
Kotimatkalla koukkasin Mundon ja Pablon kautta. Tosi kiva nähdä, että pojilla ei asiat voisi paremmin olla :)
Herra Töpönen tuli tänne kuin kotiinsa. Nyt koko kolmikko nukkuu, toivottavasti pitkään aamulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti