sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Merri ja Jenni Vartiainen

Tosi kiva loppuviikko/viikonloppu :) Haravointien ja pihan (pihojen) syyshommien lomassa oli vuorossa pieni irtiotto arjesta. Vuorottelijan kukkarolle sopivien juttujen bongaus on taas tuottanut tulosta ja Viking Grace -risteily Tukholmaan neljän hengen A-hytissä maksoi kokonaista 35 euroa, siis koko hytti ihmisineen. Laivalla esiintyi Jenni Vartiainen. Täsmävalinta siis!







Matkalla käytiin katsomassa aivan ihanaa Merri-poikaa, joka on siis Mundon ja Kiran poika.  On oikein harmittanut, kun en ole aikaisemmin saanut aikaiseksi Turun-reissua. Kyllä oli pojalla elämä mallillaan:) Tosi hieno ja ystävällinen katalapoika!



Täällä kotioloissa elämä on vähän kaventunut. Hirvestys alkoi :( Ihan positiivista, että nyt saan aina tiedon, jos hirikoirat ovat liikkeellä lähinurkilla, mutta edelleenkään en ymmärrä, miksi  metsästetään rauhoitusalueen ja metsästykseltä rauhoitetun kylän alueella/liepeillä. Eilen seisoi passimies kylätien ekopisteellä. Perämetsiä riittäisi kyllä. Keljulta tuntuu, että ensimmäisenä pitää lahdata nuo kesän kulmilla viettäneet perheet, joita tosin koirat ovat ajaneet jo elokuusta asti. Eilen olivat tappaneet yhden vasan tuosta kulmilta. Tuli varmasti tosi sankarillinen fiilis.
Viking Grace oli oikein positiivinen kokemus. Keli oli kummallinen, enimmäkseen aavemaista sumua.







Maarianhaminassa paistoi aurinko kirkkaasti, ja jo hetken päästä ihan läpinäkemätön sumu. Kotimatkalla sade alkoi, välillä tosi rajustikin, Häijäässä. Koiralauma oli iloinen, kun vihdoin tultiin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti